30 Ağustos 2009 Pazar

SORUN ÇOKSA EYLEM KAÇINILMAZ OLUR

Aktif, dinamik, eylemsel gücü olan GEG!

"Neyi görmeli, Ne yapmalı ve Nasıl yapmalı" sorusu bizim için ne kadar önemli!
Hepimiz TOG´un misyonunu ve vizyonunu benimsemiş ve bu yolda gençlerin katılımını sağlama amacına öncülük ediyoruz. Faal olacağımız alan parçalı alan değil. Herkes farklı herkes eşit sloganı düşünce alanımız için gençlik sorunları için eylemler için mücadelemiz için çok önemli. Uğraşlarımız faaliyetlerimiz eylemlerimiz sesimiz tüm gençlik için meşakkatli bir yoldan geçecektir. Aceleciliğe maceracı bir hatta sürüklenmeden kararlarımızdan duruşumuzdan programlarımızdan taviz vermeden, birlikteliğimizden güç alarak koşulları değiştirmeye cüret etmeli ve sürekli hareket alanını genişletmeliyiz.
Bu yüzden minibüsümüz bulduğu sorunların üzerine somut araçlarla tüm gençliği düşünerek gitmeli ve yoluna devam etmeli.
Gençlik sorunları için gençlerin katılımı için Araştırmaların, raporların, eylemlerin, haberlerin her türlü verinin bizim için önemli olduğunu düşünerek ekte Birleşmiş Milletler Kalkınma Programında Türkiye 2008 İnsani Geliştirme Raporu vardır
Raporda Türkiye´de gençlik üzerine yazılar vardır ayrıca raporun 5. bölümü gençlerin katılımı üzerinedir. Faydalı olacağını düşünerek sizinle paylaşmak istedim.

http://www.undp.org.tr/publicationsDocuments/NHDR_Tr.pdf

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder