18 Ocak 2010 Pazartesi

İlkler Unutulmaz


Toplum Gönüllüsü gençler olarak iki yıldır basarıyla ve azimle sürdürdüğümüz, meyvalarını toplamaya başladığımız Gençlerin Katilimi temamız için bir ilke daha imza atıyor olmak ve bunu bütün sahadan beslenirken yapıyor olmak bizleri her gecen gün hem inancımızı arttırıyor hem de mutluluğumuzu katlıyor.

Temayı internet üzerinden de takip edebilmek adına bir e-bülten ve blog hazırlıyoruz. E-bülten; tema koordinasyon toplantılarının çıktılarından kısaca bize bahsedecek, temaya dair bütün Tog örgütlenmelerinde, hatta dünyada gençlerin katılımına dair neler olup bittiğinden söz ederek bizi gerekli yerlere(link, daha ayrıntılı bilgi vs..) yönlendiriyor olacak. Blogda bizim gibi aktif bir şekilde calışıyor olacak, onu da bir tema koordinasyon ekibi üyesi olarak görüyoruz. Yazıyor, çiziyor, yönlendiriyor, paylaşıyor, okunmadığında üzülüyor, ilgi görünce seviniyoruz.J

Gençlerin katilimi temasının bu kadar hızlı büyüyeceğini tahmin etmemişken simdi hayallerimiz çok daha ötelerine gitmeye başladı ve bu kadar hızlı büyüyen ve bu kadar kabullenerek üzerine bir şeyler yaptığımız temamızda, beklentilerimiz artarken bunlar için harcadığımız zaman da epeyce kısaldı. Artık şuna inanıyoruz ki Türkiye’deki gençler istedikleri zaman istedikleri an enerjilerini kullanarak, etki edebilir, değiştirebilir, dönüşebilir, dönüştürebilir, ve geliştirebilirler.

Daha nice ilkleri yaşayacağımız temamızda aramıza yeni katılan e-bültene(bebeğimiz gibiJ ) hoş geldin diyoruz.. Ve bunu okuyan, gençlerin katılımının önemine inanan sizlerin, sesini duymak, yüzünü görmek, katıldığınızı bilmek, değiştirdiğimizi bilmek güzel..

Daha nice yeniliklere, yenilere…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder